Sport Stars - Gouda

Normal b64eaae04768771b2ddbfad464bd4813117dd80b
van totaal € 24.000 (0%)
Nog te gaan

 

Ben jij sneller dan Max Verstappen, kun jij harder schieten dan Lionel Messi of sprinten als Dafne Schippers?
Kom dat dan op zondag 24 september laten zien bij Sport Stars - Gouda bij atletiekvereniging Gouda en help geld inzamelen voor het Nederlandse Rode Kruis.

Iedereen kan meedoen
Je kunt individueel meedoen of gezellig met een team van vrienden, familie of collega’s. Je komt uit op 20 verschillende sportonderdelen zoals voetbal (hardste schot), hockey (dribbelparcours), atletiek (o.a. verspringen) en honkbal (slaan, werpen en honken lopen).
Wat Sport Stars extra leuk maakt is dat je ook sporten kunt doen die je misschien nog nooit hebt gedaan, zoals een rondje racen in een simulator, American Football, DiscGolf of Lacrosse.

Ben jij de beste allround sporter van Gouda?
Omdat de scores op alle onderdelen worden bijgehouden, kunnen we aan het eind van de sportdag bekend maken wie zich (per leeftijdcategorie) de 'beste allround sporter van Gouda' mag noemen.

Alles is mogelijk bij Sport Stars!
Natuurlijk kun je ook voor de lol meedoen met Sport Stars, b.v. omdat je het gewoon leuk vind om al die verschillende sporten eens uit te proberen. Door de opzet van Sport Stars is het zelfs mogelijk onderling een competitie te houden onder je vrienden of je klas!  

 

 

 

 
 

 

Atletiekvereniging Gouda
Groenhovenpark 6
2803 PH Gouda
Tel: 0182 - 534954
www.avgouda.nl

Op zondag 24 september, kun je vanaf 10.00 uur 's morgens terecht en starten met de onderdelen. Je kunt zelf je tijd indelen en de volgorde bepalen van de onderdelen, want je hebt tot 17.00 uur de tijd om alle onderdelen af te ronden. Bij aankomst ontvang je van ons een scorekaart die je na afloop weer kunt inleveren bij het organisatie team. 

Inschrijven
Je kunt individueel inschrijven maar ook gezellig meedoen als team van vrienden, familie of collega’s, het inschrijfgeld bedraagt € 10,- (kinderen t/m 12 jaar doen gratis mee).

 

 

 

 

Bij Sport Stars kom je uit op 20 verschillende sportonderdelen, op alle onderdelen wordt jouw score bijgehouden. Via deze website kun je na afloop alle resultaten bekijken.

Waar nodig zijn onderdelen aangepast aan het niveau van kinderen en volwassenen. Voor meer informatie over een bepaald onderdeel, klik op de sport naar keuze.

 

 

 

 

 

Sport Stars dient nog een ander belangrijk doel, namelijk geld inzamelen voor het Nederlandse Rode Kruis. Het Rode Kruis is er voor iedereen die hulp nodig heeft. Bij noodsituaties in Nederland en bij rampen en conflicten wereldwijd. Of het nu gaat om een tyfoon in Azië, geweld in Syrië, opvang bij een brand in het verzorgingshuis of een verstuikte enkel bij de Nijmeegse Vierdaagse. Al 150 jaar is het Rode Kruis onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse samenleving.

Reden genoeg om dit sportieve evenement te organiseren en ook jou te vragen in actie te komen voor één van de belangrijkste hulporganisaties ter wereld. Die net als andere organisaties afhankelijk is van donaties van het publiek.

Wij vinden het geweldig als ook jij je wil inzetten om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Vraag je vrienden, familie, collega's of ze jouw prestatie én het Rode Kruis willen ondersteunen.