Event organiseren


Niets verbindt mensen meer dan actief samen sporten, helemaal als er geld wordt ingezameld voor een goed doel. Maar hoe organiseer je een leuk sportevenement? Stichting Sporters in Actie helpt je graag op weg!

Een succesvol evenement begint met het bedenken van een leuk concept, maar dan ben je er natuurlijk nog lang niet. Bij de organisatie van een sportevenement komt veel meer kijken. Zo moet een geschikte locatie worden gezocht, moeten er misschien sportmaterialen worden gehuurd, er moet gezorgd worden voor een veilige omgeving en een eventueel calamiteitenplan met EHBO-ondersteuning, catering en wellicht zelfs een leuk feest als afsluiting.

Sporters in Actie helpt jou graag op weg, van concept tot realisatie. Wij creëren in samenwerking met jouw de meest bijzondere en unieke sportevenementen. De evenementen die wij ontwikkelen en organiseren zijn niet alleen veilig, maar ook bijzonder leuk! Stichting Sporters in Actie ontwikkelt altijd een maatwerkconcept dat past bij jouw doelstellingen, doelgroep en budget. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan!